Medlemsfordeler

Her finner du oversikten over våre gode fordeler til deg som medlem.

Sportsutstyr:

Alle medlemmer i Skiforeningen får rabatter når de handler i en G-Sport butikk (gjelder ikke gsport.no)! På ordinære varer gir Gsport -15%, og på skipakker får du -10% rabatt!

Rabattene gjelder ikke allerede nedsatte varer, våpen og ammunisjon.

Alle medlemmer i Skiforeningen får rabatter når de handler i fysisk butikk! På ordinære varer gir Intersport -15%, og på skipakker får du -10% rabatt!

Rabattene gjelder ikke allerede nedsatte varer, våpen og ammunisjon.

Aktiviteter og overnatting:

Skistar Trysil og Skistar Hemsedal gir medlemsfordeler til Skiforeningen. Detaljene finner du i den nye medlemsappen, last ned her, i medlemsbladet Snø & Ski eller følg med på nyhetsbrevene som går ut til medlemmene. Du kan også kontakte Skiforeningen per e-post. Får å få rabatt må dette forhåndsbestilles på Skistar.com.

15% Rabatt på dagskort og kveldskort på hverdager i Kirkerudbakken.

10 % rabatt på heiskort 1 dags og flerdagskort i Geilo Skiheiser.

10 % rabatt ved overnatting på Geilolia Hyttetun og Ferieleiligheter.

10 % rabatt på høydeparken i Geilo Sommerpark.

www.geiloholiday.no

20% rabatt på dags- eller flerdagskort i Torsby Skitunnel & Sportcenter.

20% rabatt på overnatting på Valbergsängen Sporthotel.

250 kr rabatt på flighter til Sveits og Europa.

400 kr rabatt på intercontinentale flighter.

Slik booker du din flight og får rabatten.

Rabatten legges inn på siste side av bookingprosedyren; siden "Payment", hvor man må klikke på

"Reedem Voucher", og legger inn riktig kode.

Husk at du også har fri transport av skiutstyr på Swiss sine flighter.*

* Bagasje og fri transport av ski gjelder ikke på "Economy Light" (inkluderer bare håndbagasje).

På alle øvrige SWISS flights til alpene er skitransport fortsatt inkludert.

10% rabatt på alle ordinære priser hele året på Hurtigrutens produkter i Norge.

5% rabatt på utvalgte Explorer-avganger.

15% rabatt på Artic Houte Route avganger i mars og april 2017

Billetter bookes på tlf: 810 30 000 eller epost: booking@hurtigruten.no

Rabatten gjelder på reiser over 23 timers varighet og for reiser frem til 31.12.2017

Oppgi "Skiforeningen" ved booking.

30% rabatt på Zipline i Holmenkollen for Skiforeningens medlemmer. Bruk rabattkode "skiforeningen2017"

Publikasjoner:

Rabatt på boken, den kan bestilles til medlemspris her.

Andre fordeler:

10% rabatt på alle varer i United Bakeries sin butikk i Karl Johangate

12% rabatt på container til fastpris, 10m3 eller 20m3, blandet avfall. Leie inntil 4 dager (utsett dag 1, henting dag 4).

12% rabatt på henting av SmartBag avfallssekker.

Benytt rabattkode i nettbutikk: SKIF

Bestill her.

Skiforeningens medlemmer får halv pris på dekkhotell og samtidig gir Mitt dekkhotel et engangsbeløp på 500 kr til Skiforeningens Markaarbeid. Tilbudet gjelder kun nyregistreringer.

Medlemmer i Skiforeningen får 10% på overnatting og halvpensjonspakke (rom og middag). Se http://www.kleivstua.no/ og oppgi Skiforeningen ved bestilling.

Fra Skiforeningen:

Som medlem i Skiforeningen får du en rekke rabatter på våre aktiviteter, kurs og turer.

Du får blant annet:

• Gratis inngang på sletta på Holmenkollsøndagen under Holmenkollen Skifestival

• Rabatt på startnummer til vinterens vakreste eventyr gjennom Nordmarkas indrefilet - Holmenkollmarsjen

• Rabatt på startnummer til Barnas Holmenkolldag, Barnas Sommerkolldag og Barnas Sommercamp

• Gratis inngang for medlemmer i Skimuseet og hopptårnet i Holmenkollen

• Rabatt på Skiforeningens stuer; Kikutstua i Nordmarka, Løvlia i Krokskogen, Vangen i Østmarka og Skullerudstua i Østmarka.

• Medlemsbladet Snø & Ski tilsendt fire ganger i året, samt Skiforeningens egen årbok.

• 16 ski- og sykkelkart som dekker hele Marka (OBS: nye medlemmer får tilsendt skikart sammen med sitt første Snø & Ski). Eksisterende medlemmer får nye kart tilsendt med Snø & Ski hvert tredje år.

• Rabatt på Skiforeningens egen Kjentmannshåndbok, som kan kjøpes her, eller i Skiforeningens hus.