#16: Mikkelsbonn

Steder i nærheten [ Burås Svartvann Svartvannshytta ]

Oppslagstavle

Fortsatt sommerlig ved Mikkelsbonn

Ingen åpningstider registrert for i dag.

Ingen nye meldinger.

Oversiktskart

Beskrivelse

Mikkelsbonn er en liten håndlaftet tømmerhytte som er ideelt plassert i løypa mellom Solli i Asker og Sollihøgda. Dette er et sted de fleste passerer når de er på en litt lengre tur i Vestmarka. Hytta driftes av Lions Club Bærum Vest sammen med Skiforeningens Markatjeneste. L.C.B.V. står for all logistikk.

Til orientering for alle besøkende: Alle inntekter ved salg av varme boller - solbærtoddy - sjokolade og annet drikke går uavkortet til humanitært arbeid. Fordelt 50% til lokale – 25% til nasjonale og 25% til internasjonale prosjekter.

Stedet ligger gunstig til for de mange som bruker Skoglund (v/Ringeriksveien) som utgangspunkt for skituren. Inne i stua er plassen minimal, men utenfor er det satt opp sitteplanker til bruk for turfolket.

Vinteren 2006 satte Lions opp en gapahuk med ildsted, som i løpet av kort tid er blitt svært populær. I 2012 ble det bygget en ekstra varmestue.

Ankomst

På ski fra Sollihøgda, Skoglund, Vestmarksetra, Semsvannet eller Solli.

Edit

Løyper, ruter og turer tilknyttet Mikkelsbonn