Vallerud

Dette er sted nummer 1227 i Markadatabasen i område Østmarka - beliggende 180 moh. Stedet er av type Innfallsport (parkering).

Steder i nærheten :

21.12.14: Mandag 22. desember mellom kl. 16 og 18 flyttes Markadatabasen med alle underliggende tjenester fra et driftsmijø til et annet. Alle tjenester vil enten være utilgjengelig eller ustabile i denne perioden, f.eks. føremelding og turplanlegger.

Eventuelle spørsmål kan rettes til marka@skiforeningen.no.

Oversiktskart

Beskrivelse

Boligområde i Lørenskog kommune. Turvei og skiløype starter ved enden av Vallerudveien, som går sørover fra Gamleveien. Ta til høyre ved bommen. Bl.a. går det lysløype til Mariholtet herfra. Det er også fint å starte sykkelturen her.

Printvennlig versjon Printvennlig versjon uten bilder Printvennlig versjon uten bilder i Word format Tips om dette stedet Finn sted(er) med navn som starter med