Sørlitangen - Ørfiske - Fløyta

Løype 128 Sørlitangen Fløyta Område Nordmarka syd
Lengde 4.5 km Normal preppetype Klassisk Siste preppetype Scooterkjørt
Preppestatus Ikke preparert Sist preparert 04.03.2014 Siste føremelding 10.05.2014 16:48
Prepareres av Nittedal IL for Skiforeningen [ Info ]
Alle løyper i Nordmarka syd

Oversiktskart

Klikk "Vis stort kart" for å se stort kart. Google visninger av løypa, med og uten preppestatus, er også tilgjengelig via linkene under.

Beskrivelse

Fra Sørlitangen går løypa opp lia øst for Ørfiskebekken. Sørlitangen ligger på ca 200 meter over havet, mens Ørfiske ligger i 337 meters høyde. Etter 2,5 kilometer i sporet, har du også krysset isen sør i Ørfiske. Her, ved Fredrikstad, går løype 373 til høyre mot Svenskemyra.

Vår løype forsetter nå i jevnt, stigende terreng på østsiden av vassdraget som markerer kommunegrensen mellom Oslo og Nittedal. Løypenr. 128 prepareres av Nittedal IL på oppdrag fra Skiforeningen.

Vel framme i løypekrysset ved Fløyta har vi nå tre alternative traséer å velge mellom: løype 434 går videre nordover til Holmetjern og Delebekken. Tar vi til venstre, kan vi velge mellom løypa til Finntjern og Tømte (løype 435), og den som går i retning Kalvsjøen og Gørjahytta (løype 436).

Løyper til og fra Sørlitangen

Løyper til og fra Fløyta

Denne løypa er en del av følgende tur(er)

Klikk turnavnet for å se på informasjon om turene!

Printvennlig versjon med bilder Printvennlig versjon uten bilder Printvennlig versjon uten bilder i Word format Tips om denne løypa Finn løype(r) med navn som inneholder