Sørlitangen - Ørfiske - Fløyta

Løype 128 Sørlitangen Fløyta Område Nordmarka syd
Lengde 4.5 km Normal preppetype Klassisk Siste preppetype Scooterkjørt
Preppestatus Ikke preparert Sist preparert 04.03.2014 Siste føremelding 31.10.2014 13:15
Prepareres av Nittedal IL for Skiforeningen [ Info ]
Alle løyper i Nordmarka syd

Oversiktskart

Klikk "Vis stort kart" for å se stort kart.

Beskrivelse

Fra Sørlitangen går løypa opp lia øst for Ørfiskebekken. Sørlitangen ligger på ca 200 meter over havet, mens Ørfiske ligger i 337 meters høyde. Etter 2,5 kilometer i sporet, har du også krysset isen sør i Ørfiske. Her, ved Fredrikstad, går løype 373 til høyre mot Svenskemyra.

Vår løype forsetter nå i jevnt, stigende terreng på østsiden av vassdraget som markerer kommunegrensen mellom Oslo og Nittedal. Løypenr. 128 prepareres av Nittedal IL på oppdrag fra Skiforeningen.

Vel framme i løypekrysset ved Fløyta har vi nå tre alternative traséer å velge mellom: løype 434 går videre nordover til Holmetjern og Delebekken. Tar vi til venstre, kan vi velge mellom løypa til Finntjern og Tømte (løype 435), og den som går i retning Kalvsjøen og Gørjahytta (løype 436).

Løyper til og fra Sørlitangen

Løyper til og fra Fløyta

Denne løypa er en del av følgende tur(er)

Klikk turnavnet for å se på informasjon om turene!

Printvennlig versjon med bilder Printvennlig versjon uten bilder Printvennlig versjon uten bilder i Word format Tips om denne løypa Finn løype(r) med navn som inneholder