Føremelding fra Skiforeningen 26.11.2015


Nypreppet løype i Holmenkollen og på Østre Greverud

26.11.2015 09:57: Fine forhold på Greverud

Nypreppede spor og fine forhold i kunstsnøløypa på Østre Greverud

Foto: Terje Martinsen

Generelt om forholdene i Marka i dag
Oppdatert 26.11.2015 13:56

Kvikksølvet har igjen krøpet under 0-streken på termometeret, og det er en klar, fin dag. Vi venter utålmodig på snøen, for den lille snøen som kom i områdene rundt Oslo, forsvant med mildværet. Det ligger fortsatt litt snø i de høyereliggende strøk, men det er ikke skiføre. På veier og stier er det glatt og isete.

Snøproduksjonen har startet en rekke steder, men det skal være variable temperaturer framover, så det blir litt av og på med snøkanonene. Men i Holmenkollen nasjonalanlegg har Oslo kommune Bymiljøetaten produsert snø og fått klar en løype på 1,2 km, preppet for klassisk og fristil og på Østre Greverud i Oppegård har vi en 450-meters rundløype som har vært godt besøkt av ivrige skiløpere de siste par dagene.

Fra føremeldingens nordligste områder, rundt Gjøvik og Raufoss, har løypekjørerne så smått satt igang løypeprepareringen.

NB! Isen har lagt seg på mange av Markavannene, men det er store variasjoner på iskvalitet og tykkelse både mellom de ulike vannene og innen ett og samme vann. Utvis stor aktsomhet og bruk sikkerhetsutstyr hvis du skal ferdes på isen. Her kan du lese mer om is-sikkerhet

Nr Løypenavn Omr S T Lys Km

Rett