Føremelding fra Skiforeningen 01.05.2016

Føremelding og løypekart på mobil - last ned Skiforeningens app iMarka

Nypreppede løyper på Mylla og i Nannestad

30.04.2016 08:00: Hvitt på Grinijordene

Selv i lavere strøk kom nattens nedbør i form av sne. Grinijordene var hvite om morgenen den siste dagen i april, og gradestokken viste +1 °C.

Foto: Erik Unneberg

Generelt om forholdene i Marka i dag
Oppdatert 01.05.2016 08:53

Vi har hatt noen dager med mye nedbør i form av regn, sludd og snø og det ligger 5-20 cm nysnø i Marka. De som ennå ikke har satt bort skiene, kan glede seg over nykjørte løyper på Mylla og i Nannestad denne første dagen i mai. Men du bør skynde deg, snøen forsvinner fort.

Isforhold på vannene: Isen på vannene i Marka er i ferd med å gå opp. Vi fraråder nå all ferdsel over islagte vann. Dessverre står løypestikkene igjen på isen noen steder fordi vi ikke har fått fjernet dem pga. overvann.

Sykle eller gå på beina i Marka: Skogsbilveiene som har vært brøytet i vinter er ganske tørre og fine å sykle på. Der det har vært skiløyper ligger det fortsatt endel snø.

Nr Løypenavn Omr S T Lys Km

Rett