Føremelding fra Skiforeningen 28.11.2014

Snøproduksjonen har startet opp

26.11.2014 10:29: Snøproduksjonen er i gang i Sørkedalen

Kuldegradene er på vei, og snøproduksjonen har startet i Sørkedalen.

Foto: Per Gulbrandsen

Generelt om forholdene i Marka i dag
Oppdatert 28.11.2014 00:01

Dette er en foreløpig og automatisk laget føremelding der teksten du ser under er gårsdagens tekst. Preppestatusen på løypene er automatisk konvertert fra i går (løyper preparert i går har f.eks. nå status "Preparert i går"), men GPS-meldinger i løpet av natten og morgenkvisten vil oppdatere løypene med ny status. Oppdatert føremelding vil være tekstmessig klar mellom kl. 8 og 9.30

Kuldegradene er på vei og snøproduksjonen har startet opp i Sørkedalen og på Greverud i Oppegård. Kuldegrader betyr også barfrost og godt underlag for skiløyper når "villsnøen" kommer.

Fra føremeldingens nordligste områder, kan vi melde om at Gjøvik kommune har kjørt sesongens første løyper på Glæstadhøgda. Flere løypelag følger forhåpentligvis snart etter med løypekjøring.

Det kom store mengder snø i fjellområdene østafjells forrige helg, og de fleste skidestinasjoner kan nå skilte med skiløyper.

Nr Løypenavn Omr S T Lys Km
521 Løypene på Glæstadhøgda Gjø Preparert tidligere Klassisk og fristil 15.0