Haga - Lund - Nygård

Sist preparert: 06.04.2018

Oversiktskart

Beskrivelse

Fin, barnevennlig innfallsløype til Marka fra Griniveien. Parkering på Haga (golfklubben). Løypen går over golfbanen, krysser Ankerveien og følger skogsbilvei opp til plassen Lund som man får på høyre side av løypen.

I løypekrysset rett etter tar man til venstre (løype 62 går her til høyre mot Skytterkollen) og fortsetter etter et par hundre meter rett frem ved neste løypedele, der løype 61 går til venstre og sydover til Haga om Madserud. 1 km senere dukker Nygård opp fremme på høyre side. Der er det servering i helgene.

Et alternativ til å starte turen med å krysse golfbanen, vil være å gå i ytterkanten av banen nærmest Griniveien. Der er det ofte fine spor frem til Nordli, hvor det også er parkering og muligheter til å starte turen. Derfra går man et par hundre meter nordover, møter så Ankerveien og går den et lite stykke (vestlig retning) og tar så opp skogsbilveien til Lund.

Fra Nygård går løype 311 opp til Brunkollen. Løype 60 fortsetter vestover til Skriverberget.

Edit

Tilknyttede løyper og turer

Nr Navn Fra Til Lengde i km

Adkomstinformasjon