Cafe Oscar ll i Røykenvik

Cafe Oscar II ligger i det gamle pakkhuset etter dampskipstrafikken på Randsfjorden. Inne i kafeen er det litt av båten Oscar II. I 2009 er det åpent for servering fra 29. mai til 29. august. Søndag til torsdag kl. 12 - 22. Fredag og lørdag fra kl. 12 - 00.30 Det er også et lite museum fra vikingtida. Gå inn på www.godshuset.no for mer info.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Nov 2008

Røykenvik med båthavna

Av Else Randi Kvåle

Her er Røykenvika sett fra Julibakka. Det er ingen båter i båthavna i dag. Alle er tatt opp og ligger på land. Til venstre for båthavna ligger Cafe Oscar 11. Det er fint å sitte på brygga her en fin sommerdag, høre vatnet skvulpe og nyte god mat. Her er også Vika Landhandel. Mye av varene er produsert på Hadeland. Til venstre ser vi Næs Brenneri. Bakenfor ligger Sagnæs garden på Næs. Her drives det stort med epler og foredlig. Det er eget gardsutsalg. Produktene er også i Vika Landhandel.

10 Nov 2008

Augedal gard

Av Else Randi Kvåle

Her ser vi de to gamle bygningene på Augedal gard. I den til høgre holder Augedal Barnehage til og har vært her i ca 40 år Den til venstre betår av 2 leiligheter. Augedal gard ligger vest for Brandbu sentrum og Den Bergenske Hovedveg går rett forbi

13 Nov 2008

Snø i Gopletjernsbakkene

Av Kjersti von Krogh

Gamle Heggeliveien på toppen av Gopletjernsbakkene har fått et dryss nysnø i natt.