Enorme snemengder ved Oppkuven

Det er bare såvidt skiltet stikker opp av sneen. Det må være opp mot 2 meter med sne i området rundt Oppkuven. Det er ikke tele i bakken, så det er skummelt å gå i all løssneen. På vei ned fra Oppkuven var det herlig løssne-kjøring der sneen nådde til knes. Plutselig kjørte jeg ned i en bekk og brakk både ski og stav. Turen hjem ble litt lenger enn jeg hadde regnet med.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Mar 2008

Leveringsvika i Katnosa

Av Tom Stensaker

Fra Katnosdammen går løypa ut på Katnosa ved Leveringsvika. Her stopper stormaskinløypa fra Kikut, og en må følge scooterspor over vannet til Sandvikshytta.

26 Mar 2008

Mye sne på Oppkuven

Av Torkel Kristoffersen

Våren kommer til å komme seint på Oppkuven i år. Skal vi gjette på snø til godt etter 17. mai?

26 Mar 2008

Magovika

Av Tom Stensaker

Magovika ligger helt nord i Hakkloa og her kommer skiløypa ut på Hakkloa fra Smalvann og fortsetter sørover hele vannet ca 3 km. Dette er hovedløypa mellom Stryken og Kikut og selveste solskinnsturen gjennom Marka og uhyre populær. Dessverre har NSB mer eller mindre lagt ned stasjonen Stryken og det er bare noen få tog som stopper her og utgangspunktet er dermed vanskelig å nå. Her går også en scooterløype nordover til Manntjern forbi Bjønnputten og inn på løya over Daltjuvmana.