Varding på Høgkorsplassen

Speidere er i ferd med å sette ned en skiltpåle på utsiktspunktet ved Høgkorsplassen. I klarvær ser man både Gaustatoppen og Filefjell herfra. En ny skitrase går herfra og nedover bakken til Åstjern, og den skimtes på bildet. Denne løypa vil bli kjørt med prepareringsmaskin så snart vi får snø nok.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Nov 2007

Kald novemberutsikt fra Wyllerløypa

Av Erik Unneberg

Fra Wyllerløypa er det flott utsikt, og nå i slutten av november dominerer de kalde farvene i landskapet. Det største vannet vi ser, er et islagt Bogstadvann, og bakenfor dette sees en del av Østernvann, som også har fått is. Bak til venstre kan vi registrere at sneproduksjonen på Kolsås skisenter er kommet godt i gang.

24 Nov 2007

Snart full fart i bakken

Av Erik Unneberg

Nå ligger Wyllerløypa klar for påfyll av sne, og en del av terrenget har allerede fått den riktige farven. I dag var det 6 minusgrader, så med litt nedbør nå...

24 Nov 2007

Ny trasé ved Østernvann

Av Erik Unneberg

Tidligere måtte man med Fossum som utgangspunkt gå et stykke på brøytet vei frem til og forbi Østernvann hvis man skulle gå på ski på den snesikre Abborvannsveien. Fra og med sesongen 2007/8 slipper man det, bortsett fra en 100 meter lang strekning ved badebryggen. Det er nemlig laget en ny løype som går direkte fra lysløypen. Men først må det komme mer sne. Den ene centimeteren som ligger her nå er ikke nok.