Kald novemberutsikt fra Wyllerløypa

Fra Wyllerløypa er det flott utsikt, og nå i slutten av november dominerer de kalde farvene i landskapet. Det største vannet vi ser, er et islagt Bogstadvann, og bakenfor dette sees en del av Østernvann, som også har fått is. Bak til venstre kan vi registrere at sneproduksjonen på Kolsås skisenter er kommet godt i gang.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Nov 2007

Snart full fart i bakken

Av Erik Unneberg

Nå ligger Wyllerløypa klar for påfyll av sne, og en del av terrenget har allerede fått den riktige farven. I dag var det 6 minusgrader, så med litt nedbør nå...

24 Nov 2007

Ny trasé ved Østernvann

Av Erik Unneberg

Tidligere måtte man med Fossum som utgangspunkt gå et stykke på brøytet vei frem til og forbi Østernvann hvis man skulle gå på ski på den snesikre Abborvannsveien. Fra og med sesongen 2007/8 slipper man det, bortsett fra en 100 meter lang strekning ved badebryggen. Det er nemlig laget en ny løype som går direkte fra lysløypen. Men først må det komme mer sne. Den ene centimeteren som ligger her nå er ikke nok.

24 Nov 2007

Nå kan sneen komme til Svenskehølet

Av Erik Unneberg |

Det er høsten 2007 laget en ny løypetrase mellom lysløypen fra Fossum og løypenettet som starter på Abborvannsveien. Denne nye løypen går forbi Svenskehølet rett øst for Østernvann. Her var det i dag et tynt snedekke, men en del mer er ønsket!