Bjørnsjøen med lite folk

Det var bare én skiløper på midten av vannet og noen få helt i den andre enden. Dette hadde helt sikkert sammenheng med Oslo Sporveiers problemer på Linje 1 og at folk trodde at forholdene i Marka var mye dårligere enn de faktisk var etter mildværet denne uken. I preparerte løyper var forholdene bra, mens det i de upreparerte er altfor hardt, og tilnærmet umulige å gå i.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Jan 2022

Glad jentegjeng på vei til Kikutstua

Av Lars Kristian Bjørløw

Det er Kari, Ada, Marte, Aurora og Stella (rekkefølgen er tilfeldig). Dette bildet er tatt ved toppen oppe ved Appelsinhaugen. Fotografen måtte ta seg en liten hvil, og da passet det å spørre om jentene ville komme med på et av Skiforeningens bilder. Og det ville de!

16 Jan 2022

T-banekaos til Frognerseteren

Av Lars Kristian Bjørløw

Det var is på skinnene, så T-banen stoppet på Holmenkollen. Skulle man til Frognerseteren eller Tryvann, måtte man gå av på Besserud og sitte på med minibuss derfra. Glatte skinner har vært et problem helt siden ombyggingen i 2010, og burde for lengst vært utbedret.

16 Jan 2022

Nesten fall

Av Jørgen Øverbye

Det var fullt mulig å gå helt fra Brekke i nyfreste spor i dag, men litt vanskelig å holde balansen i grunne spor. Bildet er tatt mellom Brekke og Låkeberget.