Alene på grusskiene

En skiløper åpenbarte seg da vi kom gående forbi krysset ved Snøploghøgda lørdag. Sporene avslørte at hun hadde vært godt nedpå grusen titt og ofte.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Des 2021

Vinterlig på Ekebergsletta

Av Erik Unneberg |

Kuldegrader og tørr nysnø gjorde det mulig å legge inn noen kilometer på ski på Ekebergsletta i dag. Foreløpig for lite snø til at spormaskinen kan kjøre opp løyper, men det var likevel greit å gå på det tynne snølaget. De fleste prioriterte imidlertid aking her i dag.

03 Des 2021

Praktisk iskurs på Steinsfjord-isen

Av Morten Synstelien |

Det kreves både god kunnskap og riktig utstyr for å gå på tynn is. Her får deltagere på et iskurs på Steinsfjorden prøve seg på turskøyter.

03 Des 2021

Deltagere på iskurs

Av Morten Synstelien |

Mye kan læres ved å lese, men noe er best å teste ut i praktisk læring. Så vi i Turskøyter Hole og Ringerike hadde kurs i bukta ved Vik. I bakgrunn «Statoilstranda», som den heter på folkemunne, selv om Cirkel K har vært der noen å Til høyre i bildet har vi Kråkevika. Her vi står, var isen 9 cm tykk, men du skulle ikke langt ut før isen bare var ca. 3 mm tykk. Legg merke til at alle deltagerne har komplett utstyr for å gå på tynn is, og kurset var meldt inn til brannvesenet.