Flott utsikt over Ringerike

Ytterst i Kavledalen og i enden av Åbboråsveien ligger denne hytta. Her er det ikke noe å si på utsikten. Rett i nærheten ligger en av årets turorienteringsposter, så det har nok slengt mange forbi her i sommer.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Sep 2021

Flott septemberkveld ved Skotta

Av Erik Unneberg

Det er flott turvær nå, i overgangen mellom sommer og høst. Starten på september har vært strålende, en virkelig sensommer, selv om noen blader har blitt gule. I kveld nådde kveldssolen inn til Skotta, før den etter hvert forsvant bak Kolsås-massivet. Rett etter at bildet ble tatt, dukket et rådyr frem fra åkeren utenfor høyre bildekant. Dessverre hadde ikke objektivet lang nok brennvidde til at det nesten minuttet lange møtet kunne foreviges, og heller ikke hvordan dyret bykset inn mot skogen som en antilope. En mindre ønsket nærkontakt for fotografen, var sesongens første hjortelusflue.

30 Aug 2021

Bak de syv blåner

Av Nina Didriksen

Gaustatoppen er lett synlig fra noen steder i Oslomarka. Her er den fotografert fra Jaklefoss-området rett før solnedgang.

04 Sep 2021

Kveldstur til byfjellet

Av Nina Didriksen

Litt skarp luft og også litt høstskarpt septemberlys på Vettakollen lørdag kveld. Tre hengekøyer hang klar for Friluftslivets ukes #nattinaturen, men ellers var det ikke så mange folk her såpass sent på dagen. Utsikten sørover er som alltid storslått her fra «byfjellet».