Vardehjelp ved Høgvolltoppen

Den nye bonuskjentmannsposten ved Høgvolltoppen ligger i tett skog. Fotografen lagde denne varden som et hint til kommende postjegere. Her kan de ta mot vest, eller venstre hvis du kommer opp det gamle slepet i bakken. De som har tatt Menuetten-posten, kjenner sikkert til en hjulkapsel med samme funksjon.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

09 Mai 2021

Løypemaskina på Sundvolden hotell står på snø

Av Morten Synstelien |

Kunstsnøen hvor tråkkemaskina står, ble laget for å bruke maskina litt, slik at den ikke står seg i stykker. Ble ingen løyper på hotellet denne sesongen pga. Covid, stengt hotell. Kunstsnø holder utrolig mye lenger enn vanlig snø, er høy egenvekt på den, helt opp mot 0,6 kg per liter.

07 Mai 2021

Storfe er ute på beite på jordet ved Pålsrud

Av Morten Synstelien |

Steinsfjorden i bakgrunnen, og det blir for grønt i dette området. Hurumkroken til høyre i bildet. Området i Steinsfjorden er en del av Steinsfjorden biotopvernområde. Det regner over Holebygda og Tyrifjorden.

07 Mai 2021

Opptur og Tiurtoppen deler samme vei

Av Morten Synstelien

Opptur, som går fra Borger ved Klekken til skolen i Åsa, er blåmerket. Den går innom Tiurtoppen. Her er det to valg: Går du mot Steinsfjorden, kommer du til et flott utsiktspunkt,der det er noen stubber å sitte på. Den andre veien er merket lyseblå, og går mer inni skogen.