Sola prøver å bryte gjennom over Bombeøya

Bombeøya henger sammen med Geitøya, men har sitt eget navn. Bildet er tatt i bukta på den østligste av Storøyas sydlige spisser. Turstien langs land må gå rundt denne odden, og det er ganske braskete med siv etc. i bukta. Men på turskøyter får du se ting fra nye perpektiver. Bombeøya kan så vidt skimtes gjennom tåka, mens Geitøya, som ligger ca. 200 meter lenger unna, er helt borte i tåka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

22 Feb 2021

Første tegn på våris ved Storøya

Av Morten Synstelien

Da er sola og været i gang med å gjøre isen om til vann. Stavis er første tegnet på at isen brytes ned. Isbiter er tatt opp av råka som var flere kilometer lang - fra Geitøya og helt til Lille Svartøya. Vi ser Rytterakertangen i midten, så Haraøya og Storøya.

22 Feb 2021

Varm lunsj på Storøya

Av Morten Synstelien

Mye tåke i dag, men fint å komme seg ut. Bombeøya til venstre og Geitøya diffust i bakgrunnen. Legg merke til at ostesmørbrødet er pakket etter twist-metoden. Da slipper du å brenne deg på finga, og lett å snu det på bålet.

22 Feb 2021

Stille på golfbanen på Storøya

Av Morten Synstelien

Grønn plen, ser klar ut for bruk. Må være et av Norges flotteste golfhull! Krokskogens rygg har gjemt seg i tåka. Bilde nr. 35630 tatt 4.11.2020 fra høyden i bakgrunnen, viser at det var grønt da også. Kort vinter i år på Storøya.