Stille på golfbanen på Storøya

Grønn plen, ser klar ut for bruk. Må være et av Norges flotteste golfhull! Krokskogens rygg har gjemt seg i tåka. Bilde nr. 35630 tatt 4.11.2020 fra høyden i bakgrunnen, viser at det var grønt da også. Kort vinter i år på Storøya.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Feb 2021

Sol i tåke

Av Jørgen Øverbye

Litt tåke hang igjen enkelte steder og skapte et nydelig lys, men sola dominerte i denne delen av Marka i dag. Bildet er tatt rett øst for Trehørningsrumpa.

23 Feb 2021

Stryken i sol

Av Jørgen Øverbye

Veldig godt å komme seg opp av tåka i dag - nord i Marka var det blå himmel og sol. Sporene var harde og føret raskt, her hadde det nok vært minusgrader på natta.

23 Feb 2021

Fuglerede i snøen

Av Odd Tore Saugerud |

Den rødlistete orkidéen fuglerede vokser i Dæliskogen, men uten bladgrønt og med uanselige blomster er den vanskelig å se sommerstid. Vinterstid derimot holder den seg, som bildet viser, opprett i snøen selv etter en våt høst og en vinter med svært vekslende vær. Utseendet er ganske typisk, og gir et godt hint om hvor man bør lete neste sommer. Bilde nr. 25705 med tekst viser planten om sommeren og gir mer informasjon om den. Fuglerede er ikke årviss, og dette var den eneste som blomstret i 2020.