Mye nyper på Slettøya

Vet ikke om den gamle regelen med rognebær også gjelder for nyper. For det har vært usedvanlig mye bær i år, så da må det bli en flott skivinter? I et rødlig lys fra sola som går ned, tar vi et kveldsbad.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

09 Aug 2020

Skogens gull

Av Nina Didriksen |

Både multer og turorienteringsposter kan kalles «skogens gull». Akkurat denne posten lå ved en «spesiell detalj», ifølge Ringerike O-lags kart over Ringkollen og Store Gulbrandstjern.

09 Aug 2020

Fra ny til gammel turvei på Korsvoll

Av Eivind Molde

Den nybygde turveien mellom Sognsvann og Korsvoll ender i krysset her, litt innenfor Grinda, hvor man kommer inn på veien mellom Grinda og Brekke/Låkeberget (mot venstre i krysset). Turveien gjør det mulig å ta fine rundturer i området, f.eks. Brekke – Korsvoll – Sognsvann – Ullevålseter – Hammeren – Brekke.

09 Aug 2020

På ny turvei fra Langmyrgrenda

Av Eivind Molde

Den nybygde turveien mellom Sognsvann og Grinda på Korsvoll har to "forgreininger" inn mot bebyggelsen. En av dem går hit til Langmyrgrenda ved Peder Ankers vei, der folk nå kan benytte seg av god grusvei når de skal innover i Marka på tur. Om vinteren går skiløypa her. Den andre "armen" går til Kollbanen og Nordberg kapell.