Beising av Gråsteinbua

Mye arbeid ble gjort på dagens sommerdugnad. Beising av bua var en av oppgavene. Her svinger Rolf Bergum kosten.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Jun 2020

Sommerdugnad på Gråsteinsbua

Av Reidar Aas

På dugnaden ble bua beiset, og fikk også nye føtter. Sitteplass og bålplass ble også laget. På bildet ser vi Bjørg Feiring og Mona Bekkelund i full sving.

19 Jun 2020

Pause i skyggen

Av Reidar Aas

I dag var det dugnad på Gråsteinbua. Sol og varmt, så det var godt med en pause i skyggen. Her er dugnadsgjengen samlet for velfortjent mat og hvile. Bjørn Feiring, Bjørg Feiring, Geir Bekkelund, Mona Bekkelund, Knut Huse og Rolf Bergum.

20 Jun 2020

Stille før skybrudd

Av Erik Unneberg

Dagens sykkeltur gikk innom Retthelltjern, der det ble en rolig svømmetur etter stigningene opp fra Lommedalen. Vannet holdt 22 grader, men noen steder var det kaldere partier. Så langt hadde været vært bra, vekselvis litt skyer og sol, omtrent slik bildet viser. Men før skoene var på igjen, slo været om. I løpet av få sekunder kom det en kraftig regnbyge, det begynte å blåse opp, og vannet ble pisket opp av hissige regndråper. Håpet var at solen snart skulle komme frem igjen, men den gang ei. Regnet tiltok, og temperaturen falt 15 grader. Uten tegn til bedring etter en snau time var det bare å gjennomvåt sette seg på sykkelen og ta fatt på tilbaketuren. Heldigvis ga regnet seg ved Kleivstua.