Pause i skyggen

I dag var det dugnad på Gråsteinbua. Sol og varmt, så det var godt med en pause i skyggen. Her er dugnadsgjengen samlet for velfortjent mat og hvile. Bjørn Feiring, Bjørg Feiring, Geir Bekkelund, Mona Bekkelund, Knut Huse og Rolf Bergum.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

20 Jun 2020

Stille før skybrudd

Av Erik Unneberg

Dagens sykkeltur gikk innom Retthelltjern, der det ble en rolig svømmetur etter stigningene opp fra Lommedalen. Vannet holdt 22 grader, men noen steder var det kaldere partier. Så langt hadde været vært bra, vekselvis litt skyer og sol, omtrent slik bildet viser. Men før skoene var på igjen, slo været om. I løpet av få sekunder kom det en kraftig regnbyge, det begynte å blåse opp, og vannet ble pisket opp av hissige regndråper. Håpet var at solen snart skulle komme frem igjen, men den gang ei. Regnet tiltok, og temperaturen falt 15 grader. Uten tegn til bedring etter en snau time var det bare å gjennomvåt sette seg på sykkelen og ta fatt på tilbaketuren. Heldigvis ga regnet seg ved Kleivstua.

19 Jun 2020

Rosa svane på Østernvann

Av Erik Unneberg |

Mjøsa har sin hvite svane. Om det var det som inspirerte noen til å sjøsette denne rosa svanen på Østernvann, vites ikke, men et morsomt innslag var det. Det så i alle fall ut til at de som var ombord, hadde det fint. I ettermiddag holdt vannet drøye 23 grader, og det var mange som badet. Bildet er tatt rett øst for demningen på sørsiden av vannet.

16 Jun 2020

Junikveld sør i Store Sandungen

Av Torgeir Stenstad

Etter lyn og torden og en regnskur klarnet det opp, og det ble en flott rast i sommerkveldens lys her ved Sandungen etter en lang sykkeltur fra Sørkedalen via Langlia.