Østernvann 21,5!

Sommeren er her for fullt, og i dag strømmet det badeglade mennesker til Østernvann, som holdt 21,5 grader, målt på 1 meters dyp.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

13 Jun 2020

Nymalt og flott ved Gjerdingdammen

Av Line Mork

Alle trivdes ved Gjerdingen denne lørdagen. Syklister, fotturister med sekk og fiskestang, folk i kano - umulig ikke å trives her.

14 Jun 2020

Med «ny» app på gamle stier

Av Line Mork

Appen iMarka er nok mest brukt om vinteren. Men zoom inn på sommerføre, og du finner stier som hverken er merket eller skiltet! Ofte er de helt usynlige ved stistart, nyere veigrøfter har skjult alle spor. Men et par meter inn i skogen venter fredelige stier. Bildet er tatt vest for Hytteåsen, langs en av ferdselsårene mellom Nittedal og Jevnaker. Stien er diskret merket med stokker, iMarka er god å ha om man mister stien. Jeg har inntrykk, bilder og tanker nok til en hel bok om gleden av iMarka på usynlige stier.

12 Jun 2020

Klattertjernberget verdt et besøk

Av Line Mork

Det går veldig bra å ta turen gjennom Marka sommerstid også, det tar bare litt lengre tid enn om vinteren. Fra Grua er det en passe ettermiddagsetappe over Klattertjernberget, her med utsikt tilbake mot Grua, fram til Klattertjern med mange teltplasser.