Bra utsikt mot Norefjell fra åsryggen vest for Torgseterhøgda

Dette er et flott utsiktspunkt. I dag syntes Norefjell flott, og også litt fugler og paraglidere i lufta. Du skimter Nordfjorden og Ask til høyre i bilde. Burde vært en kjentmannspost.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Apr 2020

Rast på myra vest for Torgseterhøgda

Av Morten Synstelien

Det trekker eller er alltid vind i høyden. En liten og lett selvstående gapahuk til noen hundre kroner, gjør rasten lun. Her bar skaren langt utpå dagen etter nattas klarvær og kulde. Men i terrenget på hjemveien måte truger til. Det er tatt ut en del tømmer på vestsiden, så lett å finne noe å lage kaffebål med.

10 Apr 2020

Mye bart, og stedvis dårlig trugeføre mellom Bureheim og Torgetjern

Av Morten Synstelien

Jeg gikk her for et par dager siden, men da nedover. Så jeg visste at det var noe barmark, og traseen går mer eller mindre i et bekkefar. Så forholda var som forventet, men en artig trasé. Vi møtte ingen...

10 Apr 2020

Brodder av og truger på

Av Morten Synstelien

Det var meldt knallvær, og det har vært kaldt i natt, perfekte forhold for å gå på skaren/truger. Vi gikk gamle Kongeveien inn til Bureheim, før vi her tok på trugene. Mye vann i traseen opp til Torgetjern, så truger var det beste totalt sett. Stolpen på bildet er merket med to røde ringer, men det er ikke løypekryss her, du bare passerer bare veien.