Rast på myra vest for Torgseterhøgda

Det trekker eller er alltid vind i høyden. En liten og lett selvstående gapahuk til noen hundre kroner, gjør rasten lun. Her bar skaren langt utpå dagen etter nattas klarvær og kulde. Men i terrenget på hjemveien måte truger til. Det er tatt ut en del tømmer på vestsiden, så lett å finne noe å lage kaffebål med.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Apr 2020

Mye bart, og stedvis dårlig trugeføre mellom Bureheim og Torgetjern

Av Morten Synstelien

Jeg gikk her for et par dager siden, men da nedover. Så jeg visste at det var noe barmark, og traseen går mer eller mindre i et bekkefar. Så forholda var som forventet, men en artig trasé. Vi møtte ingen...

10 Apr 2020

Brodder av og truger på

Av Morten Synstelien

Det var meldt knallvær, og det har vært kaldt i natt, perfekte forhold for å gå på skaren/truger. Vi gikk gamle Kongeveien inn til Bureheim, før vi her tok på trugene. Mye vann i traseen opp til Torgetjern, så truger var det beste totalt sett. Stolpen på bildet er merket med to røde ringer, men det er ikke løypekryss her, du bare passerer bare veien.

10 Apr 2020

Brekkedalen tviholder på løypene

Av Erik Unneberg

Det begynner å bli temmelig isete opp fra Skoglund, i alle fall de første 600 meterne. Men når man kommer litt opp i Brekkedalen, blir forholdene mye bedre. Her er det ikke mange timene i døgnet solen slipper til (men fotografen var der på en tid det var strålende sol), og normalen er at det er skimuligheter her til begynnelsen av mai. Om det holder seg brukbart her så lenge denne sesongen, er vel lite trolig, men vi kan jo håpe. Eller skal vi be om et væromslag med kuldegrader og et par desimeter nysne?