Mye folk på Bygdesmak på Sundvolden Hotel

Det har blitt en tradisjon med Bygdesmak på tunet på Sundvolden Hotel på høsten, og fint vær gjorde at mange tok turen innom tunet. Det er mange som går eller sykler til dette arrangementet, der lokal mat er i fokus. Du har saft fra Røyse, så har du syklet eller gått ski i bygda, har du nok passert ei buske hvor bæra kommer i fra. Videre finnes det pultost fra Åsbygda og lokale egg. I dag var det nest siste dag av gratisutstillingen av kunst av Tove Hirth og Marianne Gruer. Maleriene er malt med motiver fra Holebygda.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

16 Mai 2019

Her går bekken fra Østre Dæliseterdalen ut i Dæliseterfjorden

Av Morten Synstelien

Bekken går ut her, der også traseen til løype 267 (Forfoten - Dæliseter - Søndre Krokvann) passerer. Litt typisk i reservatet i Østmarka, bratte skrenter og store steiner i bunn. Stien går over de store steinene. Grensen til reservatet går i vannlinja, som har mye furustøv.

16 Mai 2019

Lyst og trivelig ved Dæliseterfjorden

Av Morten Synstelien

Etter å ha gått i tett skog i reservatet, er det fint når det åpner seg opp, og du ser utover Børtervanna. Lett å sette seg ned og ta en rast da, siden det er sol også.

16 Mai 2019

Bratt ned til Dæliseterfjorden

Av Morten Synstelien

I reservatet i Østmarka går det forbausende bratt ned mot Dæliseterfjorden, som vi skimter gjennom skogen. Glad det ikke er vått og glatt, og har med staver. Er mye brattere enn det bildet viser. Dæliseter skal ligge til høyre ifølge kartet, men jeg tok ikke turen ut dit.