Gyrihaugen sett fra syd

Gurihaugen er et fjell på et fjell. Mange blir litt forbauset over at Gyrihaugen ikke ligger rett ved kanten, og de at må gå lenger. Står du ved Kleivstua på veien til hytta til Hornemann, ser du Gyrihaugen veldig bra.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

27 Jul 2019

Kroksund sett fra Slettøya

Av Morten Synstelien

Ved Sundvolden ligger Sundøya, med en flott bru over til Slettøya. Under brua kan du velge om du vil sykle over Gjesvold på grusveien eller på asfalt langs fjorden. Du slipper da å krysse E16, som har mye trafikk. Grusveien over Gjesvold er rolig og fin. Svinger du innom vanntårnet, kan du besøke gapahuken der også. Bildet er tatt fra Slettøya.

26 Jul 2019

Sherpaer i arbeid i Kleiva

Av Morten Synstelien

Det pågår arbeider i øvre del av Krokkleiva. Sherpaer bygger med stein. Kleiva skal settes tilbake slik den var i 1805. Det er litt rotete her nå, men det blir topp når arbeidet er ferdig. Selve kleiva er stengt nå i noen uker, men du kan gå via Nordkleiva om du må opp til Kleivstua. Viktig at de som holder på med arbeidet, får jobbe i fred. Gleder meg til det blir ferdig. Blir enda bedre å kjøre ned med snowracer, selv med lite snø!

27 Jul 2019

Kortreist mat

Av Morten Synstelien

Da ble gårsdagens multer niste på Slettøya. Den er så kortreist at den nesten ser hvor den er plukket: Kongens utsikt rett opp til venstre. Mange tror den ligger til høyre der hvor det er brattest, men det er hytta til Hornemann.