Ut i sporet fra Hov stasjon

Full vinter ved Hov stasjon. Løypene er kjørt opp, så nå er det bare å ta seg en tur i traseen som Valdresbanen en gang brukte.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Feb 2019

Inn på Hov stasjon - på ski

Av Eivind Molde

På Valdresbanens gamle trase er jernbanespor erstattet av skispor vinterstid. Her krysses Stasjonsvegen før man ankommer Hov stasjon.

10 Feb 2019

God service på Skrukli stasjon

Av Eivind Molde

Halmrast grendelag hadde ansvar for "bemanningen" på Skrukli stasjon denne søndagen. Alle ni stasjoner var bemannet mellom 11 og 15, og alle som stoppet, fikk tilbud om noe å spise og drikke. Arrangementet Gå'ta banen trakk mange ut i løypene i Valdrebanens gamle trase, og hit til Skrukli stasjon kom det folk både fra Eina- og Hov-siden. Noen fortsatte, andre snudde her. Nå etter klokka 14 hadde besøket avtatt, men "personalet" var fortsatt på sin post.

10 Feb 2019

Snøtungt i løypene på Valdresbanen

Av Eivind Molde

Ingen tvil om at det har snødd mye i det siste her oppe ved Trevatna. Jernbanespor er erstattet av skispor her på den gamle Valdresbanen, og i dag var det mange som lot seg friste til en tur fra stasjon til stasjon, der der var servering og aktiviteter. Gå'ta banen har som formål å få flere ut i løypene, og traseen på den gamle jernbanen er lett å gå i både for ung og gammel.