Novemberstemning ved Semsvannet

Klassisk grått novembervær ved Semsvannet i dag. Færre folk enn vanlig på en søndag. Gråvær og tåke skaper en litt grafisk stemning. Og som man ser, fortsatt et stykke til det er ski- og skøyteføre.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Nov 2017

Skiløper satte spor etter seg ved Skjennungen

Av Odd Stiansen

De skiløperne som fulgte best med på yr.no rakk å få prøvd skiene før onsdagens snøvær gikk over i torsdagens regn. Når det så klarnet opp, ble det kaldere, og i helgen kunne de som luftet piggskoene, se at at en skiløper må ikke nødvendigvis delta i World Cup-renn for å sette spor etter seg.

25 Nov 2017

På kunstsnø i novembersol

Av Erik Unneberg

Den siste lørdagen i november var solrik, og noen benyttet sjansen til å gå på ski i den 400 meter lange kunstsnøløypen på Eid gård.

24 Nov 2017

Hellefossen: den største fossen i Tverrelva

Av Odd Tore Saugerud

Dette er den samme fossen som på bilde nr. 20572, men med mye større vannføring. Den er rett øst for veisvingen der bilde nr. 27989 er tatt fra, hvor fosseduren på veien er på sitt sterkeste. Terrenget ned dit er vanskelig, men frossen mose og snølag med skare ga bedre grep enn våt mose. Dette bildet er tatt fra roten på grana med den bøyde stammen til høyre i bildet fra november 2013.