Tømmerhytta på Vardevollen 2017

Blåstien fra Huken til Gyrihaugen går rett forbi Vardevollen, som ligger litt høyere i terrenget enn Gyrihaugsetra. Her er det også aktivitet med å rehabilitere hytta, som også kan ha vært en seter siden det er et ganske stort uthus rett ved. Hytta så ut til å være i god stand også for ni år siden, se bilde nr. 27870. Her hadde gårsdagens regn frosset til isglasur, og det tok tid å ta seg sikkert frem.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Nov 2017

Dagens siste solstråle på Gyrihaugsetra

Av Odd Tore Saugerud

Gyrihaugsetra ligger litt nord for blåstien fra Huken til Gyrihaugen, nesten under kraftledningen. Den har akkurat fått ny (anleggs)vei, og det er aktivitet både med rehabilitering og nybygg der. Et tømret uthus er til nedfalls. Navnet Gyrihaugsetra har også blitt brukt på Huken seter (rundt år 1900).

06 Nov 2017

Utsikt fra Gaupeskarveien over Stubdal og Åsa

Av Odd Tore Saugerud

Dette bildet er tatt fra samme sted som bilde nr. 26206 med samme navn, men i en litt forskjellig vinkel. Åsa ligger dypt under det tette tåketeppet, og nå er det Norefjell med nysnø og fritt for dis, som dominerer.

05 Nov 2017

Måneoppgang over Romeriksåsene

Av Brit Smestad

Søndag kveld var det en helt nydelig måneoppgang over Romeriksåsene. I disse mørke og våte tider er det utrolig deilig å få sånne naturopplevelser. Bildet er tatt ved Slattum Bru i Nittedal.