Molybdenverket: transformatorhuset desember 1998

Molybdenverket var kjentmannspost 1998 – 2000, og vi besøkte det i romjulen 1998. Den gangen var huset i mye bedre tilstand, og det var oppslag som fortalte både om dette huset og andre installasjoner på molybdenverket. Som bilde nr. 27520 fra 2017 viser, er nå huset herpet og tagget innvendig. Oppslagene er revet ned, men trærne har vokst seg store siden da. Bildet er scannet fra negativ fargefilm ISO 400 med lav kontrast og tydelige korn.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Mai 2017

Over Ringivollen

Av Per Sørhaug |

Vi har ikke vært velsignet med mye fint skiføre i vinter, så vi hadde satt pris på å være kvitt det nå midt i mai.

13 Mai 2017

Det våres (igjen) nedenfor Kobberhaughytta

Av Fredrik Gade |

Igjen er det vår, og skiføret er i ferd med å renne bort. En siste tur fra Frognerseteren til Kobberhaughytta rakk vi akkurat denne fine lørdagen i mai. De beste forholdene finner man nå ved Heggehullet og videre mot Skjennungen over Frønsvollsmyrene. Det er nok fortsatt mulig å få seg en skitur i morgen søndag, men det sammenhengende føret er i ferd med å forsvinne.

13 Mai 2017

Ivrig milsluker ved Frønsvollmyrene

Av Fredrik Gade |

Werner Poensgen er en av dem som har gått aller lengst på ski denne sesongen, og avsluttet offisielt sesongen i dag med totalt 521 mil. Til tross for tidvis dårlig føre i Marka og jobb som lærer på Blindern vgs., har han endelig klart å nå sitt mål om å passere 500 mil på én sesong. Vi gratulerer!