Lite sne på Ringerike

Dette bildet er tatt mot nordvest fra Gyrihaugen (682 moh.), som ligger helt syd i Ringerike kommune. Her oppe er det bra med sne, men det kan man ikke si om store deler av den lavereliggende delen av kommunen, som vi ser fra bildet. I bakgrunnen, ca. fem mil unna, ser vi Norefjell (til venstre) og Vikerfjell (til høyre). I samme retning som Vikerfjell ser vi Hønefoss, en drøy mil unna fotografen. Norderhov kirke kan ses på gode forstørrelser. Den ligger noe til venstre for midten av bildet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Feb 2016

Utsikt til inversjon

Av Nina Didriksen

Det er brukbare forhold i lysløypa mellom Midtstuen og Frognerseteren, og føret er det ingenting å utsette på en kald februartirsdag. Verre er det med oslolufta. Som bildet viser, er det nok en gang et tydelig "lokk" over sentrum.

13 Feb 2016

Fra Skjennungstua mot Tryvannsåsen

Av Odd Stiansen

Å komme til Skjennungstua like før stengetid gir muligheter til å se sola gå ned bak Tryvannsåsen. Det er heller ingen ulempe at køen foran disken da vanligvis er borte.

14 Feb 2016

Nytt vertskap på Råsjøstua

Av Skiforeningen

Gledelig nyhet er at Nannestad Gjerdrum Røde Kors påtar seg driften av Råsjøstua slik at store og små skiløpere igjen kan få en smak av den berømte elgpølsen eller noe annet godt. Foto: Tor Oddvar Torve