Vraket av Piper Cub LN-TVR

Vraket var kjentmannspost i 2010-12, men da rakk vi ikke å ta den. Men samlingen skal bli komplett, så bedre sent enn aldri. Den ble tatt fra et søkk midt på den nordligste utløperen av Stormyra. Derfra danner det seg et bekkesig som følger en liten dal rett til vraket. Vraket ligger i nordenden av et stup/skrent som er godt synlig i terrenget fordi skogen er noe mer åpen der. GPS-koordinater 32 V 8856 6071, dvs. 60 meter lenger øst enn oppgitt i håndboka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

08 Nov 2015

Finnerud sett fra Kobberhaugene

Av Erik Unneberg

I dag ble det en tur opp på Kobberhaugene, og derfra var det grei utsikt mot Finnerud, i alle fall gjennom teleobjektivet.

08 Nov 2015

Klarvær ved Kobberhaugtjern

Av Erik Unneberg

Dagen startet skyfri i Nordmarka, og ved Kobberhaugtjern holdt det seg slik frem til lunsjtider. Det var varmt og godt i solen, og det var til og med en barsking som tok seg et bad da været var som finest. Men rett etter at dette bildet ble tatt, skyet det til, i takt med at temperaturen sank noe.

07 Nov 2015

Øya Hareholmen har igjen blitt landfast

Av Odd Tore Saugerud

Hareholmen ligger ved østbredden av Nøklevann, ned for Sleppa. Nå når vannstanden er senket med 1,5 meter, har den blitt landfast igjen, men det tar nok noe tid før man kommer tørrskodd over den gamle mudderbunnen.