Friske bølger på Bjørnsjøen

Det blåste kraftig i dag, og vinden fikk fart over Bjørnsjøen, der vi sto på Kutangen og vasset ut til det ytterste treet. Vannet var kaldt! Men slikt må utøverne av nerdeaktiviteter som geocaching bare finne seg i.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

03 Jun 2015

Sommerføre i Tjuvdalen

Av Nina Didriksen

På vei til en fjerntliggende stifinnerpost ble det fottur i kjente vintertrakter. Vi satte syklene i enden av veien og gikk opp og ned løypetraseen hvor det var ganske vått, men helt akseptabelt. Bildet er tatt i den tørre delen.

03 Jun 2015

Fergemannen er på ferie

Av Nina Didriksen

I hvert fall måtte vi selv komme oss ut til spissen av Kutangen i Bjørnsjøen i dag. Bølgene slo høyt, vinden var kraftig og vannet var iskaldt. Men etter en vasse- og klatretur fikk vi tak i geocachen i toppen av treet.

01 Jun 2015

Bobsleighbanen fra OL 1952: Mål og Ute

Av Odd Tore Saugerud

Etter kurven Snute om lag 125 meter rett frem til mål, og så kurven Ute og bremsebakken opp fra Heftyebakken og til start av returveien. Kurven Ute er krapp nok, og bremsebakken er bratt. Det kan nok også være nødvendig når farten skal ned fra 100 km/t til stillstand på om lag 50 meter. Nå er dessverre starten på Ute ødelagt, og det kreves oppmerksomhet for å finne den, men resten av bremsebakken er ganske tydelig og delvis oppbygd i terrenget.