Det våres ved Smalstrøm

Der elven fra Hakkloa renner ut i Bjørnsjøen, begynner det åpne partiet å vokse. Fotografen fikk reneste vårfølelsen på broen, men påfølgende natt opprant med rundt femten minusgrader her inne i Marka, så det var en forbigående følelse. En fossekall hoppet rundt i snøen, men forsvant før bildet ble tatt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Mar 2013

Nordli gård

Av Erik Unneberg

Dette bildet er tatt på det høyeste punktet i løypa mellom Sørlihavna og Løkenåsen skole. Skolen er rett i ryggen på fotografen, og vi ser Nordli gård midt i bildet. Til høyre ser vi tårnet til Lørenskog kirke.

05 Mar 2013

Spor mot Sørli

Av Erik Unneberg

Fra Sørlihavna går det rundløype mot Nordlimyra og Løkenåsen skole. Her ser vi mot bolifeltet Sørli, der som løypa fortsetter til høyre for - på den andre siden av Nordliveien.

05 Mar 2013

Mars måned fornekter seg ikke

Av Kjersti von Krogh

Etter flotte dager med følelse av en kommende vår, slo vinteren i dag tilbake med kuldegrader, sur vind og tett tåke. Og jo lengre opp fra Skansebakken, jo tettere tåke. Ved Lysedammen (314 moh) var det ikke tegn til vann gjennom demningen, men takket være at løypebasen hadde vært ute før meg, var det fine forhold over Oppkuven.