Langrennskurs

Instruktørene

Nedenfor får du en presentasjon av Skiforeningens dyktige instruktører kommende vinter.

Alle våre instruktører har stor kunnskap og erfaring med langrennsteknikk og trening, og utdannes i tillegg i samarbeid med Norges Skiforbund.

Instruktører 2016/2017:

Jannicke Johannessen: 37 år. Utdannet fra og jobber i Forsvaret, samt en sivil utdanning innen Human Resource Mannagement.Tidligere aktiv skiløper, trent aldersbestemte og voksne innen langrenn i flere år.
Kurssteder: Lillomarka Arena

Haakon Magan: 23 år. Interesser: Stort sett alt som kan kalles idrett + fotballdømming. Utdanning: Går 3. året på fysioterapiutdanningen i Oslo. Jobb: Fysisk Coach i Buskerud fotballkrets, instruktør hos Skiforeningen. Skierfaring: Tidligere skiskytter. Mål for vinteren: Unngå stavbrekk! Birken på rundt 3:00.
Kurssteder: Helgesamling

Sebastian Aagnes: 20 år fra Kolsås er langrennstrener (T3/trener 2) i Bærums Skiklub, aktiv langrennsløper (sr.) og gikk i 2015 Birken på 2:51 og Troll Ski (120 km) på 6:31. Han har erfaring fra instruksjon for ulike aldersgrupper og nivåer fra klubb og sommerskiskole. Sebastian studerer på Norges Idrettshøgskole.
Kurssteder: Vestmarksetra

Per-Arne Andersen: er 50 år, og er født og oppvokst på Kampen i Oslo. Han er utdannet ingeniør, og livnærer seg som dette i tillegg til at han jobber som instruktør, friluftslivskribent og fjellfører. Han er på tur i Marka nesten hver dag hele året, og om vinteren trives han best på glatte ski. Han er altså en typisk skiskøyter og staker, og i 2014 staket han Holmenkollmarsjen på glatte ski.
Kurssteder: Lillomarka, Linderudkollen

Christian Sørnes Karlsen: 24 år. Interesser: Ski, friluftsliv, venner, fiske og være en god ambassadør for Skiforeningen. Utdanning: 1. år friluftslivsstudie ved NIH. Er nå på 5. året ved NMBU for å bli Lektor i Realfag på skolen (Matte og Biologi). Jobb: Langrennsinstruktør for Skiforeningen voksne (5.året). Hjelpelærer og privatlærer i Matte på NMBU. Skierfaring: Født med ski på beina. Mål for vinteren: Legge til rette for gode skikurs for voksne og barn igjennom vinteren. Under 3. timer i Birken.
Kurssteder: Linderudkollen, Holmenkollen, Tryvann v/Øvresetertjern

Marcus Josefsson: 38 år. Konkurrerte i langrenn under tenårene. Har både merket i Birken og noen Vasalopp innenfor vesten de senere år etter at jeg tok opp langrenn igjen. Jobber til daglig med trening som privattrener hos fitfactory privattreningsenter i Oslo og som massør både på klinikk og ute i bedrift hos Torp & co bedriftsmassasje.
Kurssteder: Bedriftskurs

Morten Espe studerer 3D design fro å bygge på ingeniørbakgrunnen. Er glad i friluftsliv og lange skiturer med og uten startnummer. Trener for å forbedre personlige rekorder og for å komme meg ut i marka.
Kurssteder: Skullerud

Eirik Odden Solberg: tidligere langrennsløper i Rustad IL. Med sin aktive skibakgrunn sitter han på svært god kunnskap om både teknikk- og trening.
Kurssteder: Skullerud, Greverud

BILDE KOMMER