Langrennskurs

Meld deg på langrennskurs

La deg inspirere av et langrennskurs i vinter! Takket være kunstsnø på flere av våre kurssteder kan vi tilby deg langrennskurs allerede fra uke 2!

Vi har som mål å gi alle kursdeltakere en utbytterik og spennende kursopplevelse, som bærer frukter gjennom resten av sesongen!

Mer informasjon og påmelding

God teknikk gir bedre opplevelse

Langrenn er en fantastisk bevegelsesform, og med god teknikk blir turen lengre, og inntrykkene av naturen enda bedre. Skiforeningen har arrangert langrennskurs i over 90 år.

- Skiforeningen har lang erfaring i å arrangere kurs, og vi samarbeider med Skiforbundet om instruktørutdanning. Det gjør at vi stiller svært godt rustet til å ta imot kursdeltakere på alle nivåer, sier Lars Amund Toftegaard, som er ansvarlig for kursene

Egen instruktør

Mange ønsker å forbedre teknikken sin, og det er god etterspørsel fra både privatpersoner og bedrifter. I tillegg booker flere vennegjenger og familier kurs med egen instruktør.

- Langrennsteknikken utvikles hvert eneste år, og det er lett å glemme grunnprinsippene for skiteknikk etter en lang sommer. Derfor anbefaler vi alle å delta på kurs, selv om man går mye på ski og kanskje også hvis man har gått på kurs før, sier Toftegaard. I tillegg er dette en utmerket måte å sikre at man sparer energi og sekunder i skiløypa - for de som liker å gå med startnummer på brystet.

Skiforeningens ordinære langrennskurs starter opp andre uken i januar, og vi tilbyr kurs fra 11 forskjellige kurssteder i Oslo og Omegn. De fleste stedene vi arrangerer langrennskurs har kunstsnøanlegg som er med på å sikre tidlig skiføre.

Helgekurs

Skiforeningen har arrangert helgekurs til fjells i mange år, og interessen har vært økende. I januar arrangerer vi samling på Geilo 13.-15.01. Gjennom en helg på fjellet får våre deltakere tre teknikkøkter, smørekurs, og faglige presentasjoner. I tillegg får deltakerne mulighet til å slappe i flotte omgivelser, nyte god mat og hyggelig sosialt samvær.

Les mer om helgekursene

Meld deg på langrennskurs