Langrennskurs

Vi har utviklet og arrangert skikurs i over 90 år - første langrennskurs ble arrangert i 1923. Kompetanse skapes gjennom erfaring og utvikling. Hvert år gir Skiforeningen over 2000 deltakere gode tips og råd, og bidrar til bedre skiopplevelser. Våre langrennskurs er over for denne sesongen - vi ønsker velkommen til nye kurs mot slutten av 2017!

Skiforeningens langrennskurs gir bedre skiteknikk og større skiglede. Gode samarbeidspartnere fra næringslivet bidrar for at disse kursene og...

Publisert 07.01.2017

Skisamling i Val Senales

Vi tar med oss våre beste instruktører og inviterer deg til å bli med oss på skisamling i Val Senales.

Publisert 30.03.2016

Bli bedre på ski med denne øvelsen

Mens snøen lar vente på seg, kan du forbedre skiteknikken din også uten det hvite element. Vi gir deg landslagets beste tips til hufsing.

Publisert 13.11.2015

Slik renser du skiene dine

Har du plassert skiene dine lengst inne i boden med påskeklisteret fra i fjor? Gjør skiene klare for vintersesongen ved å følge disse enkle rådene.

Publisert 29.10.2015