Langrennskurs

Vi har utviklet og arrangert skikurs i over 90 år - første langrennskurs ble arrangert i 1923. Kompetanse skapes gjennom erfaring og utvikling. Hvert år gir Skiforeningen over 2000 deltakere gode tips og råd, og bidrar til bedre skiopplevelser.

Skiforeningens langrennskurs gir bedre skiteknikk og større skiglede. Gode samarbeidspartnere fra næringslivet bidrar for at disse kursene og...

Publisert 07.01.2017

Meld deg på langrennskurs

La deg inspirere av et langrennskurs i vinter! Takket være kunstsnø på flere av våre kurssteder gjennomfører vi våre langrennskurs.

Publisert 16.10.2016

Bli bedre på ski med denne øvelsen

Mens snøen lar vente på seg, kan du forbedre skiteknikken din også uten det hvite element. Vi gir deg landslagets beste tips til hufsing.

Publisert 13.11.2015

Slik renser du skiene dine

Har du plassert skiene dine lengst inne i boden med påskeklisteret fra i fjor? Gjør skiene klare for vintersesongen ved å følge disse enkle rådene.

Publisert 29.10.2015

G-max-sport Gilde Obos