Holmenkollmarsjen

Løypegjennomgang

Søndag 26. februar setter vi opp busser fra Holmenkollen til Sørkedalen og legger til rette for at alle som ønsker kan teste Holmenkollmarsj-traseen.

Bussene vil gå fra VM-plassen som ligger nedenfor Skiforeningens hus i Kongeveien 5, kl. 10.00.

Skiforeningens langrennsinstruktører blir med på turen og kan veilede på start og underveis. Gjør deg likevel godt kjent med traseen på forhånd, da denne ikke vil være merket.

Trenger du smøretips? Swix og Skiforeningen deler gjerne av sin kunnskap denne dagen.

Påmelding via Vipps
Påmelding til bussen foregår gjennom mobilappen Vipps. Send 50 kr til 88024 (Skiforeningen arrangement) og merk betalingen med ditt fulle navn og hvilken distanse du ønsker å gå (45 km eller 25 km).

Påmeldingsfrist torsdag 23. februar kl. 12.00.

Vel møtt!