Barnas skiskole

Barnas skiskole helg

Bli med Skiforeningen på skileik lørdag eller søndag i januar og februar

Magnus Nyløkken

Barnas skiskole er over for i år.

Påmeldingen til skiskolen 2018 åpner i november 2017.

Ta gjerne kontakt med oss på e-post

Skiforeningens helgeskiskole arrangeres hver vinter i januar og februar.

På Barnas skiskole utvikler barna grunnleggende skiferdigheter gjennom skileik. På helgeskiskolen deltar man enten lørdag eller søndag gjennom 5 uker (5 x 75 min).

Fokus på skiskolen er å ha det gøy på ski og programmet tilpasses barnas ferdigheter og forutsetninger. Vi velger stort sett å kjøre kurset uten bruk av staver, da er det enklere for barna å lære balanse uten staver.

Siste kursdag er ekstra stas. Da legger vi opp til en morsom vri på alle skiskolestedene og avslutter med kjeks, saft og medaljesermoni.

Hva

• 5-ukers skileikkurs
  • 75 minutter hver kursgang
  • Utvikling av grunneleggende ferdigheter
  • Kvalifiserte instruktører
  • Læring gjennom lek
  • Variert program
  • Tilrettelagte aktivitetsområder
  • Snøsikkert med snøproduksjon
  • Avslutning med medalje

Hvem

For å delta på Barnas skiskole helg må man være mellom 3 og 8 år gammel (må være fylt 3 år innen utgangen av 2016).

• Ekorn: 3 år = født i 2013 (foresatt deltar sammen med barnet med ski på beina).
  • Hare: 4 år = født i 2012
  • Bamse: 5 og 6 år = født i 2011 eller 2010
  • Elg: 7 og 8 år = født i 2009 eller 2008

• Ordinær pris: kr 1.530
  • Medlemspris: kr 1.190 (barnet som skal delta må være medlem i Skiforeningen)
  • Obosmedlem: kr 1290
  • A-kortmedlem: kr 1290

Kursdatoer

Kurshelger 2017:

Vårt lørdagskurs: 14. januar, 21. januar, 28. januar, 4. februar, 11. februar

Vårt søndagskurs: 15. januar, 22. januar, 29. januar, 5. februar, 12. februar*

*Søndag 12. februar utgår på Skullerud grunnet Rustadstafetten. Denne dagen tas igjen lørdag 18. februar.

NB! Merk at man velger enten lørdager eller søndager ved påmelding.

Her finner du viktig informasjon for ditt skiskolested

EID GÅRD, ASKER

SOLLIHØGDA

GREVERUD

SKULLERUD

SØRKEDALEN

VESTLI/STOVNER

Skiskolesteder og tider

Inkludering - Fysiske og kognitive funksjonsnedsettelser

Skiforeningen ønsker å tilrettelegge for både hørselshemmede, synshemmede, utviklingshemmede og bevegelseshemmede (stående og sittende). Barnet vil få tettere oppfølging av instruktør, men vi har ikke anledning til å tilby en til en oppfølging på ordinære grupper.

Vi tilbyr derfor i tillegg et eget parti på lørdager kl. 13.15 på alle våre skiskolesteder. Her har vi mulighet til å gi to barn tett oppfølging av en instruktør. Kurset heter Skileik - Barn med funksjonsnedsettelser i påmeldingsportalen.

For at vi skal kunne tilrettelegge best mulig er det viktig at dere tar kontakt med Skiforeningen før påmelding. Send oss en e-post og merk den med Skileik - Barn med funksjonsnedsettelser.

Har du andre spørsmål i forbindelse med Barnas skiskole, send oss gjerne en e-post