Barnas Holmenkolldag

Lokale arrangementer

Enebakk, Gjøvik, Hakadal, Vestfold, Oppegård, Ringkollen, Røyken, og Hemsedal er stedene som har sine egne lokale varianter av Barnas Holmenkolldag.

Dette er fullverdige alternativer for dere som synes det er for langt å reise til Holmenkollen. Startnummer kjøpes på arrangementsdagen og det vil ikke være mulig å kjøpe billetter via påmeldingssystemet som Holmenkollen bruker. For Barnas Holmenkolldag i Hemsedal og Vestfold vil man kunne kjøpe startnummer via deres hjemmeside.

Barnas Holmenkolldag arrangeres følgende steder:

• Enebakk - 12. februar 2017
  • Gjøvik - 26. mars 2017
  • Hakadal - dato kommer!
  • Vestfold - 5. mars 2017
  • Hemsedal - 9. april 2017 (Palmesøndag)
  • Oppegård - 5. mars 2017
  • Ringkollen - 12. mars 2017

Røyken

Søndag 12. februar arrangerer Skiforeningens lokalutvalg i Røyken Barnas Holmenkolldag.

Ringkollen

Søndag 12. mars arrangerer Skiforeningens lokalutvalg i Hole, Jevnaker og Ringerike Barnas Holmenkolldag.

Oppegård

Søndag 5. mars arrangerer Skiforeningens Lokalutvalg i Sørmarka Barnas Holmenkolldag.

Hemsedal

Barnas Holmenkolldag i Hemsedal, søndag 9. april (Palmesøndag) på Gravset

Vestfold

Søndag 5. mars arrangerer Skiforeningen, OBOS og Skigruppa i Stokke IL Barnas Holmenkolldag.

Hakadal

Skiforeningens lokalutvalg i Hakadal og Hakadal IL arrangerer også Barnas Holmenkolldag. Dato kommer!

Gjøvik

Skiforeningens lokalutvalg på Gjøvik arrangerer Barnas Holmenkolldag søndag 26. mars 2017.

Enebakk

Søndag 12. februar arrangerer Skiforeningens lokalutvalg i Enebakk Barnas Holmenkolldag.

G-max-sport Gilde Obos