Barnas Holmenkolldag

Viktig informasjon til dere som skal til Kollen på søndag

Søndag 26. mars braker det løs i Holmenkollen. Det er duket for Barnas Holmenkolldag for 45. gang! Her får du praktisk informasjon som kan være nyttig å lese før du reiser til Kollen på søndag.

Transport:

Det er begrenset med parkeringsmuligheter nær arenaen så Skiforeningen oppfordrer alle til å reise kollektivt til Holmenkollen. Skiforeningen setter opp gode reisealternativer for familier som ønsker å ta turen opp til Holmenkollen søndag 26. mars. 

Les mer om våre transporttilbud her.

Vi minner om at det ikke vil være mulig å parkere på Bogstad camping i år, da telen i bakken har gått og det ikke lar seg gjøre å parkere på opptint gressplen.

Hvor henter jeg startnummeret til barnet?

Du henter startnummeret i en av våre to boder ved inngangen til arenaen. Det er godt skiltet.

For å få ut startnummeret, må du ha med startkortet som du får tilsendt på epost.

Hvor lenge varer arrangementet?

Arrangementet starter med åpningsseremoni kl. 08.45.

Første start i alle løyper er kl. 09.00 og alle løypene er åpne til kl. 14.30.

Aktivitetsområdet holder åpent frem til siste barn er i mål, ca. kl. 15.30.

Kan jeg følge barnet mitt i løypene?

Det vil være mulig å følge barna som skal gå Ekornløypa. Det vil ikke være mulig å følge barn i Harepusløypa eller Bamseløypa. I Elgløypa kan voksne følge barna med ski. Våre funksjonærer og maskoter vil ta godt vare på alle barna underveis i løypene.

Servering:

Det vil være kiosker i anlegget med enkelt utvalg. Det finnes ingen innendørs servering eller oppholdsrom – husk sitteunderlag og solkrem!

Hva annet skjer i Holmenkollen?

I tillegg til skiløypene kan dere besøke vårt aktivitetsområde på nedre arena. Her vil det være morsomme aktiviteter for hele familien. Les mer om hvilke aktiviteter som finnes her.

Samarbeidspartnere