Skibussen

De ordinære skibussene til Ringkollen og Mylla dam går hver lørdag og søndag, normalt fra første helg i januar til og med palmehelgen i påsken. Med skibussen starter du turen høyt over havet (600 - 650 m) og går i fallende terreng, med solen i ansiktet hele veien tilbake til byen.

 

Skibussen tar deg til enten Ringkollen eller Mylla på en behagelig og miljøvennlig måte. Skiene legger du i bagasjerommet under bussen. Billettene koster fra 80 til 240 kroner.

NYHET: Nå er det forhåndsbetaling på skibussbilletten! Velg ønsket destinasjon, antall billetter og påstigningssted, og gå deretter rett til betaling. Kvittering på betalt plass får du på e-post, og viser denne til sjåføren ved påstigning. Både digital- og papirversjon av billetten aksepteres.

Det er ikke lenger mulig å betale ved påstigning, billetten må forhåndsbetales fra og med 1. januar 2016. Det er ingen refusjon av ikke benyttede billetter, bindende påmelding gjelder.

NB: Skibussen kan avlyses pga vind- og værforhold eller ved for få påmeldte. Skiforeningen gir beskjed om eventuell avlysning per SMS. Dersom bussen blir avlyst, returneres beløpet. Påmeldingen er åpen til kl 14.00 dagen før aktuell avgang - så fremt det ikke er fullt.

Destinasjon

Samarbeidspartnere

G-max-sport Gilde Obos