Fakta om Markadatabasen

Skal du ut på tur i Marka? Markadatabasen er et utmerket startsted! Her kan du gjøre deg kjent med turområdene, se på bilder og studere kartet. Skiforeningens nettportal dekker hele eller deler av 37 kommuner på det sentrale Østlandet.

Markadatabasen - www.skiforeningen.no/marka - er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Oslomarka består av områdene Kjekstadmarka, Vestmarka, Bærumsmarka, Krokskogen, Nordmarka, Lillomarka og Gjelleråsen, Romeriksåsene, Østmarka og Sørmarka.

Dette er Markadatabasen

Edit