Bjørndalen suveren på Beitostølen

Med en uke igjen til skiskytterne kommer til Holmenkollen er det moro å se at Ole Einar Bjørdalen er i storform.

I sesongens første verdenscuprenn skjøt Bjørndalen nest fortest av alle. Når han også gikk fortest og bare pådro seg én strafferunde var han utilnærmelig i mål på Beitostølen. 18,5 sekunders seiersmargin tilsvarer nesten en strafferunde, og det er mye i moderne skiskyttersprint.

"Planen var å åpne jevnt, men så funka skiene svært bra, så det var bare å peise på. Dette var veldig bra," sa Bjørndalen til NRK etter målpassering.

Stian Eckhoff kjempet også helt i tet i verdenscupåpningen. Unggutten fra Fossum lå an til en plass på pallen før han bommet en gang på siste skyting. Sjetteplass i mål vitner uansett om at også han er i rute foran folkefesten i Holmenkollen neste helg.

Fullstendige resultater på biathlonresults.com

Edit

Skiskyting - eldre nyheter

02 Des 2004

Linda Tjørholm beste norske kvinne i verdenscupåpningen.

Av Skiforeningen | Skiskyting

Tyske Uschi Disl vant sesongens første verdenscuprenn i skiskyting på Beitostølen.

30 Nov 2004

Verdenscuprennene i skiskyting i Holmenkollen går som planlagt.

Av Skiforeningen | Skiskyting

29. november var siste frist for flytting av verdenscuprennene i skiskyting fra Holmenkollen. Med de siste ukers snøfall og kalde vær er en evt krise avverget og verdenscuprennene går som planlagt i Holmenkollen fra 9. til 12.desember.

24 Nov 2004

Berger går Verdenscup i Kuusamo uten gevær.

Av Skiforeningen | Skiskyting

Norges raskeste skiskøyter så langt i år går for en topp-plassering i helgens langrenns-verdenscup i finske Kuusamo.