Vellykket sykkeltur!

5. juni samlet seg en liten gruppe på Movatn til en sykkeltur en førsommerkveld. På Gørjahytta var det grilling av småørret mm. til muntre toner fra en torader.

Markatjenesten ledet turen fra Movatn via Ørfiske, Elvannet/Langvannet, Trehjørningen til Gørjahytta. Der ble syklistene tatt meget godt imot med trekkspill, grill, kaffe og kaker. Arne Rothaupt fra OFA og hans kone hadde også sørget for fersk fisk. De var fulle av lokalhistorie og mang en fiskehistorie. En lokal musikker spilte opp på sin torader. Det ble en hyggelig kveld ved Gørja. Fornøyde syklet gjengen videre i strålende kveldsol. http://www.skiforeningen.no/paatur/nattsykling.htm


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter eller steder

DatoTittel, navn

06 Jan 2019

Gørjahytta

Ut på tur - eldre nyheter

14 Jun 2004

Bjørn Dæhli syklet Raumerrittet

Av Ole Kristian Sørland | Ut på tur

Lørdag syklet den tidligere langrennsløperen 87 km i Romeriksåsen. Dæhli ble nr 11 i klassen 35-39 år. Rittet ble vunnet av Geir Lien fra Nes. Lien syklet de 87 km på imponerende 2.29.57 og vant med hele 8 minutter.

08 Jun 2004

En sommernatt på Krokskogen med kano, telt og fiskestang

Av Olav Harlem | Ut på tur

Padling kan gjøre naturopplevelsene dine rikere og er i tillegg fin mosjon. Vi som bor rundt Marka har mange muligheter til å oppleve flotte padleturer i nærområdene våre. Denne gang inviterer vi til en sommernatt på Krokskogen med kano, telt og fiskestang. Damtjern, Storflåtan og Vesleflåtan på Krokskogen er et spennende området der kulturhistorie og villmark kombineres. Området nås på en times tid med bil fra Asker og Bærum.

04 Jun 2004

Bli med på kvelds- og nattsykling 5. juni

Av Skiforeningen | Ut på tur

Det er kommet en del påmeldinger til helgens tur. Møt opp og bli med på en spennende og ny opplevelse. Det ser ut til å bli bra vær