Vellykket sykkeltur!

5. juni samlet seg en liten gruppe på Movatn til en sykkeltur en førsommerkveld. På Gørjahytta var det grilling av småørret mm. til muntre toner fra en torader.

Markatjenesten ledet turen fra Movatn via Ørfiske, Elvannet/Langvannet, Trehjørningen til Gørjahytta. Der ble syklistene tatt meget godt imot med trekkspill, grill, kaffe og kaker. Arne Rothaupt fra OFA og hans kone hadde også sørget for fersk fisk. De var fulle av lokalhistorie og mang en fiskehistorie. En lokal musikker spilte opp på sin torader. Det ble en hyggelig kveld ved Gørja. Fornøyde syklet gjengen videre i strålende kveldsol. http://www.skiforeningen.no/paatur/nattsykling.htm

Edit

Flere bilder