Vått på isen på Trehørningen

Vind og plussgrader tar snøen og dermed skiføret over Trehørningen. Tirsdagen var det kraftig vind, som gjorde tilværelsen sur her på bredden.

Vått på isen på Trehørningen

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Mai 2020

Herlige skiløyper på nasjonaldagen

Av Arild Bernstrøm |

Det ble flotte løyper da Arild i Mylla Løypeforening preppet med stor maskin fra Mylla og opp til Bislingen. Dette var med all sannsynlighet siste prepping denne sesongen, som har vært lang i dette området.

17 Mai 2020

Prepping på 17. mai!

Av Arild Bernstrøm |

Arild i Mylla Løypeforening preparerte opp til Bislingen på nasjonaldagen, og det var det mange som satte pris på. En eventyrlig respons fra glade skiløpere, forteller han. Dette var nok siste mulighet til kjøring så sent på året siden det ser ut som det heretter det brøytet på denne traseen, som ble så populær.

10 Mai 2020

Vinteren gjorde comeback i høyden

Av Odd Stiansen |

I områdene mellom Frognerseteren og Tryvann kan man fortsatt snakke om vinterhalvår. Nøyaktig seks måneder etter at den første snøen ble observert i området og før de siste flekkene hadde rukket å smelte, gjorde vinteren et plutselig comeback, uten å la seg affisere av at kalenderen viste 10. mai.