Drømmeforhold i scooterløypa mot Langvatnet

Kom hit på kvelden. Det var ikke kjørt. Ble i tvil om videre løypevalg. Slo opp teltet og våknet på morrakvisten av at en scooter kjørte opp løype rett ved. Da ble løypevalget veldig lett igjen. Kaldt og fint.

Drømmeforhold i scooterløypa mot Langvatnet

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

22 Jan 2017

Isete i Krokkleiva

Av Morten Synstelien

Tidlig på vinteren og på våren er det alltid isete i Krokkleiva. Det er mange høydemeter mellom bunn (Sundvollen )og topp (Kleivstua), og den ligger i skyggen om vinteren. Så det er lurt å ha med brodder. Her tok vi av til venstre og gikk opp stien til Nordkleiva.

10 Mar 2017

Den første kunstsnøen i Sundvollen 2017

Av Morten Synstelien |

Sundvolden Hotell har laget skiløype i hagen, og har også kjøpt også inn noen snøkanoner. Dette måtte testes, og løype ble laget. Dette er veldig positivt. Barnehagen rett ved bruker løypa med tilhørende akebakke på dagen. Det har også vært arrangert en dag hvor alle barnehagene i Hole hadde ake- og skidag her. Karusellrenn fikk de også gjennomført. Løypemaskina blir håndtert av Einar, som også er gravemaskinfører. Han er meget dyktig på sitt felt.

30 Des 2018

Magiske forhold på turskøyter

Av Morten Synstelien |

Her har vi snudd, ville møte svak is/åpent område, og vi går tilbake til Steinsåsen den veien vi kom. Sola står lavt, og isen er fantastisk. Krokskogens rygg i horisonten. Denne dagen var det mange muligheter til å gå gjennom isen. Så husk nødvendig kompetanse og utstyr.