Den første kunstsnøen i Sundvollen 2017

Sundvolden Hotell har laget skiløype i hagen, og har også kjøpt også inn noen snøkanoner. Dette måtte testes, og løype ble laget. Dette er veldig positivt. Barnehagen rett ved bruker løypa med tilhørende akebakke på dagen. Det har også vært arrangert en dag hvor alle barnehagene i Hole hadde ake- og skidag her. Karusellrenn fikk de også gjennomført. Løypemaskina blir håndtert av Einar, som også er gravemaskinfører. Han er meget dyktig på sitt felt.

Den første kunstsnøen i Sundvollen 2017

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Des 2018

Magiske forhold på turskøyter

Av Morten Synstelien |

Her har vi snudd, ville møte svak is/åpent område, og vi går tilbake til Steinsåsen den veien vi kom. Sola står lavt, og isen er fantastisk. Krokskogens rygg i horisonten. Denne dagen var det mange muligheter til å gå gjennom isen. Så husk nødvendig kompetanse og utstyr.

17 Feb 2018

Aketur på gang ned Krokkleiva

Av Gro O. Synstelien

Selv de som egentlig er altfor gamle og barna har flyttet ut for lengst, setter pris på en aketur ned kleiva. Tipset er at er du stor, kjøp en snowracer beregnet for to barn. Å ake fra Kleivstua og ned til Sundvollen blir en tur på 1500 meter. NB! Sjekk før du starter at det ikke er isete i bunn.

05 Nov 2016

Testing av telt

Av Morten Synstelien |

I tung, våt nysnø ble det en tur over Åboråsen på truger. Testet et Helsport Trolltind Superlight telt,