Ny løypemaskin på Fossum

Sparebankstiftelsen DNB, Fossum IL, Bærum kommune og Skiforeningen feiret ny løypemaskin på Fossum. - Jeg er storfornøyd med nytt kontor, sier løypebas Ole Henrik Lien Andersen.

- Fossum er et viktig område for oss i Skiforeningen. Arenaen er et samlingspunkt, et startsted og en møteplass for barn og unge i nærmiljøet, fortalte generalsekretær i Skiforeningen, Erik Eide, under dagens markering av ny løypemaskin.

Det er Ole Henrik Lien Andersen som er løypebas på Fossum. Han er svært fornøyd med nytt kontor:

- Det er klart det er stas med en så flott maskin. Den er mer miljøvennlig, mer stillegående, men samtidig med mer kraft. Og så er det jo cruisekontroll og stereoanlegg, smiler han.

LES MER: Ny snømaskin på Greverud.

Skiforeningen har lange tradisjoner på Fossum. Også idrettslaget og kommunen var tilstede på dagens markering og var svært fornøyde med det nye tilskuddet til maskinparken. Sparebankstiftelsen DNB har bidratt med brorparten av midlene til å finansiere maskinen.

- Det snør ikke spor, sier vi. Denne maskinen bidrar til å utvikle området som møteplass, til mer aktivitet og glede for både voksne og barn. Vi er glade for å kunne bidra og gleder oss til å prøve løypene, fortalte gavesjef i stiftelsen, Sissel Karlsen.