Bli med på konsert i Marka

19. august kan du høre Kringkastingsorkesteret og deLillos på Frognerseteren amfi.

Nå kan du bli med på en helt unik konsertopplevelse i Marka. Frognerseteren amfi ligger i Frognerseteren friluftssenter, som eies og drives av Erik Sture Larres stiftelse i samarbeid med Oslo og omland friluftsråd.

Stiftelsen ønsker å etablere et utendørs konsertscene nær Marka, og lørdag 19. august står Kringkastingsorkesteret og deLillos på scenen.

Skiforeningens medlemmer kan kjøpe billett til åpningskonserten kl 16.00 til 655,- (ordinær pris 799,-). Klikk her for å kjøpe billett.

Marka-ildsjel

Erik Sture Larre (1914-2014) var kjent som motstandsmann, advokat og investor, og sentral i opptegningen av markagrensen og i arbeidet med markaloven. Larre var også æresmedlem i Skiforeningen.

I 2006 etablerte han stiftelsen, som har som formål å fremme et aktivt friluftsliv i Oslo og omegn.